У Києві аферисти ввели в оману 80-річну жінку, видуривши у неї 100 тисяч гривень.

Як повідомляє Київ Оперативний, в понеділок ввечері  на домашній телефон жіночки 1940 року народження зателефонувала невідома. Вона представилася її ж донькою і сказала, що має обмаль часу та розповіла, що переходила дорогу у невстановленому місці. Під час цього переходу її збила автівка, яка потім ще й врізалася у стовп. Від зіткнення із стовпом водій опинився у лікарні.

Далі трубку взяла інша людина, начебто слідчий, який повідомив, що прямо зараз, щоб не відкривати кримінальне провадження, необхідні гроші для укладання «мирової угоди» між усіма сторонами. «Слідчий» перелякав жінку тюремним строком для її доньки та додав, що вона може виправити помилки доньки – «слідчий» направив свого помічника до неї додому для передачі грошей.

Через декілька хвилин до шокованої жінки вже постукав у двері чоловік, який зображений на фото (близько 35-40 років, 170 см зросту, був одягнутий у кутку чорного кольору та кепку). Жінка віддала йому 100 тисяч гривень.

Це був ніякий це не слідчий, ніякий не помічник слідчого, а дочка потерпілої ні у яку ДТП не потрапляла.
В поліції просять уважно придивитися у ці фото – можливо ви знаєте або бачили цього негідника раніше, повідомити про особу зловмисника можна правоохоронцям, або у спільноту Київ Оперативний

Next Post

Окружний суд Києва дозволив будівництво в Протасовому Яру

Вт Вер 24 , 2019
Окружний адміністративний суд Києва скасував заборону Державної архітектурно-будівельної інспекції на будівництво житлового комплексу Tourbillon в столичному Протасовому Яру. Рішення опубліковано на сайті суду. Суд розглядав справу в спрощеному порядку, тобто без виклику сторін та проведення засідання. Замовник будівництва Дайтона Груп, будівельна компанія Індбуд і архітектурне бюро Алюр просили суд скасувати […]
Протасів Яр

Можливо ви пропустили?