Під час пожежі у столичній багатоповерхівці загинув 24-річний хлопець

пожежа

Вчора, 15 жовтня, вогнеборці Києва гасили пожежу на проспекті Відрадному, 55. Під час гасіння знайшли у помешканні 24-річного хлопця. Медикам не вдалось врятувати йому життя.

Повідомлення про загоряння надійшло у ДСНС близько 17:30. Горіла квартирна на четвертому поверсі 17-поверхового будинку на проспекті Відрадному, 55.

У помешканні рятувальники знайшли непритомного 24-річного чоловіка. Його передали медикам, однак лікарям не вдалось врятувати хлопця — він отруївся продуктами горіння.

Пожежа знищила побутові речі, закоптила стіни та стелю квартири. Вогонь гасили 15 рятувальників і чотири пожежні авто. Зараз правоохоронці встановлюють можливі обставини трагедії.

Next Post

На дачі у Києві знайшли мертвим 60-річного дипломата

Нд Жов 17 , 2021
В суботу, 16 жовтня, у Києві на Осокорках знайшли тіло представника зовнішньополітичного відомства. Правоохоронці зазначають, що стався нещасний випадок. До чергової частини зателефонувала жінка та повідомила, що у будинку на вулиці Садовій, де вона прибирає, виявила тіло чоловіка без ознак життя. На місце події прибули слідчі, криміналісти та оперативні співробітники, […]
поліція

Можливо ви пропустили?