У Києві можна буде безкоштовно послухати Джамалу

У неділю, 25 серпня, на галявині біля Національного музею історії України пройде фестиваль «Кримський Будинок об’єднує серця», присвячений 28-й річниці незалежності України. Про це повідомляють організатори заходу.

Гості фестивалю зможуть почути виступи таких відомих українських і кримськотатарських виконавців, як Джамала, Олександр Положинський та «Був’є». Також на фестивалі виступлять кримськотатарська панк-рок група Shatur Gudur, співачка Eльвіра Саріхаліл, етно-гурт «Курбаси» і багато інших, повідомляє столичне видання

Крім того, гостей чекають майстер-класи з традиційних кримськотатарським мистецтвам, приготування кримськотатарської кави і їжі і 3D-меппінг шоу.

«Протягом останніх п’яти років українці і кримські татари нарешті глибше зблизилися один з одним і почали знаходити велику кількість загального в культурі, традиціях, історії. Наш концерт – це прояв творчої енергії двох народів, яка допомагає об’єднувати серця людей по всій країні, руйнуючи штучні стіни, які намагається звести окупація », – сказав програмний директор Кримського Будинку Алім Алієв.

Фестиваль «Кримський Будинок об’єднує серця» пройде біля Національного музею історії України в неділю, 25 серпня. Вхід вільний.

Next Post

У Києві очікуються дощі, грози і сильний вітер

Чт Сер 8 , 2019
У четвер, 8 серпня, в Києві очікуються дощі, грози і сильний вітер. Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на Укргідрометценр. Пориви вітру – 15-20 м / с, рівень небезпеки – жовтий. Температура вдень – від +27 до +29 градусів, вночі – від +15 до +17. Post Views: 768
Погода

Можливо ви пропустили?