Поліція затримала вандала, який пошкодив таблички на “скляному мосту”

скло

Правоохоронці затримали хулігана, який розніс скляні таблички на велосипедно-пішохідному мосту в центрі Києва. Чоловік приїхав до столиці з Луцька.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

“Вчора, 29 липня, в поліцію Києва звернулися співробітники комунального підприємства, повідомили, що виявили пошкоджені два інформаційно-макетних скла на пішохідно-велосипедному мосту, в Печерському районі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала інцидент”, – йдеться в повідомленні.

За словами начальника Печерського управління поліції Андрія Дуброва, бешкетника знайшли в одному з хостелів Києва.

“Ми переглянули записи з камер відеоспостереження, на яких невідомий пошкодив скляні макети, після чого зник. У Києві була введена спеціальна поліцейська операція і менш ніж за добу ми виявили уродженця Луцька, 1997 року народження, в одному з хостелів столиці. Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України”, – зазначив Дуброва.

За словами затриманого, він гуляв по столиці та вирішив перевірити таблички на міцність, але вони розбилися.

Next Post

Мешканець Донбасу, який «служить Путіну», стріляв по перехожих у Києві

Нд Сер 1 , 2021
Правоохоронці затримали чоловіка, який стріляв по перехожих в Оболонському районі міста Києва з вікна будинку навпроти ТЦ Дрім Таун. Про це повідомила Патрульна поліція Укоаїни в суботу, 31 липня, на своїй сторінці у Facebook. В оприлюдненому відео чоловік називає людей, по яких стріляв, “хохлами” і каже, що “служить Росії і Путіну”. “В Україні […]
Злочинець

Можливо ви пропустили?