Податкова прийшла з обшуком до замовника будівництва Подільського мосту

Податкова Києва в четвер, 27 травня, прийшла з обшуками в КП “Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва”, яке є замовником будівництва Подільського мосту.

Про це повідомила пресслужба Державної фіскальної служби.

Обшуки відбуваються у кримінальній справі за фактом умисного ухилення від сплати податків (ч. 3 ст. 212 КК України) під час проведення будівництва мосту на суму 9 млн гривень.

12 травня за цією ж справою відбувалися обшуки у підрядника будівництва Подільського мосту.

“Згідно з матеріалами слідства, одне із товариств, здійснюючи діяльність по будівництву Подільського мостового переходу, на замовлення КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва», відображало в податковій звітності підрядні роботи від низки підприємств з ознаками транзитності та фіктивності”, – йдеться в повідомленні.

Під час слідчих дій податкова хоче знайти докази кримінального правопорушення.

Next Post

Укрзалізниця оголосила тендер на добудову Дарницького моста в Києві

Пт Тра 28 , 2021
Державна Укрзалізниця оголосила тендер на будівництво підходів до Дарницького залізнично-автомобільного мостового переходу в Києві. Про це свідчить інформація в системі Prozorro. Пропозиції можна подавати до 11 липня. Стартова вартість встановлена на рівні 1,2 млрд грн. Торги відбудуться 16 серпня. Роботи мають бути виконані до кінця 2022 року. Залізнично-автомобільний мостовий перехід (Дарницький міст) в Києві було побудовано в 2004—2011 роках. Станом на 2020 […]
Дарницький міст

Можливо ви пропустили?