Президенту банку «Аркада» повідомили про підозру – йому загрожує до 12 років в’язниці

Президента «Аркади» підозрюють у привласненні 50 млн грн під час будівництва ЖК «Еврика» та «патріотики».

У четвер, 3 вересня, столична прокуратура повідомила про підозру президенту банку «Аркада» у привласненні 50 млн грн з фондів фінансування будівництва ЖК «Еврика» та «патріотики». Про це повідомили на Facebook-сторінці прокуратури Києва.

«Проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що в червні 2018 року підозрюваний, перебуваючи на посаді Голови правління” Аркади “, разом зі своїми спільниками розробив і реалізував схему привласнення грошових коштів фондів фінансування будівництва житлових комплексів” Еврика “і” патріотики “, управителем яких є банк” Аркада “», – повідомили в прокуратурі.

За інформацією слідчих, з фондів фінансування будівництва зловмисникам вдалося вивести 50 млн грн шляхом видачі кредитів непов’язаним з банком фірмам. Зараз президенту банку мають намір обрати запобіжний захід. У приміщенні «Аркади» і за місцем проживання підозрюваного і фігурантів справи проходять обшуки. У разі визнання провини йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Next Post

У Києві на збуті кокаїну затримали поліцейського із іменним пістолетом Януковича

Пт Вер 4 , 2020
30-річного поліцейського затримали, коли він намагався продати кокаїн на суму 70 тис. грн. Прокуратура спільно із ДБР та поліцією затримали співробітника слідчого відділу поліції Києва, який продавав наркотики. Після обшуку у його помешканні поліцейські вилучили велику кількість наркотичних речових, а також зброю із боєприпасами, зокрема нагородний пістолет на ім’я президента-втікача […]
злочинець

Можливо ви пропустили?