363 нардепи отримали спецперепустки на проїзд у громадському транспорті

Спецперепустка
Спецперепустки для проїзду у громадському транспорті Києва отримали 363 депутати Верховної Ради України.

Про це повідомили у  Апараті ВР

Також у ВР повідомили, що «у зв’язку з необхідністю забезпечити діяльність Ради, народних депутатів, підвідомчих підприємств, установ та організацій» було отримано 3000 шт. спецперепусток для проїзду в громадському транспорті Києва.

«Зазначені перепустки були видані народним депутатам, помічникам-консультантам народних депутатів, працівникам Апарату ВР, Інституту законодавства ВР, держпідприємству «Парламентський телеканал «Рада», держпідприємству «Редакція газети «Голос України», держпідприємству — Видавництво ВР, автобазі управління справами Апарату ВР та іншим підвідомчим управлінню підприємствам, установам та організаціям», — йдеться у відповіді на запит.

Джерело

Раніше ми повідомляли, що хворих на коронавірус у Києві будуть розміщати в дитячих лікарнях та пологових будинках. 

 

Next Post

У Києві 11-класники можуть закінчити навчання у школах вже в квітні

Чт Кві 8 , 2021
Департамент освіти КМДА пропонує решту часу шкільної програми присвятити підготовці до ЗНО. Навчальний рік для столичних випускників шкіл може закінчитися вже у квітні. Департамент освіти Київської міської держадміністрації пропонує переглянути навчальні програми для одинадцятикласників. Таким чином, на думку очільників департаменту освіти, випускники отримають більше часу на підготовку до Зовнішнього незалежного оцінювання. «Ми […]
школа

Можливо ви пропустили?