Поблизу Києва сталась смертельна аварія за участі патрульного

ДТП

Поблизу столиці України співробітники поліції влаштували смертельну ДТП, в результаті якої загинули дві людини. Патрульного затримали.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці поліції Київської області.

4 грудня близько 23 години 32-річний поліцейський, керуючи власним автомобілем «Volkswagen Passat», їхав в напрямку села Нові Петрівці, де здійснив зіткнення з автомобілем «ЗАЗ-Таврія».
В результаті аварії 23-річний пасажир, який перебував в салоні «ЗАЗ-Таврія», загинув на місці події, а 23-річний водій і 22-річна пасажирка госпіталізовані. Згодом від отриманих травм потерпіла померла.
Водія «Volkswagen Passat» було доправлено до медичного закладу для проведення експертизи на стан алкогольного сп’яніння.
Нині поліцейського затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Next Post

На ринку "Оболонь" вночі згоріло 8 павільонів

Пн Гру 6 , 2021
Вчора ввечері, 5 грудня о 22:43, в Києві сталася масштабна пожежа на ринку “Оболонь” по вул. Героїв Дніпра, 41. Як розповіли у ДСНС, загоряння виникло в декількох кіосках, з розповсюдженням вогню на поруч розташовану 2-поверхову будівлю. Вогнеборці відразу ж приступили до гасіння пожежі. О 00:03 пожежу було ліквідовано. 8 торговельних павільйонів знищено […]
Оболонь

Можливо ви пропустили?