У Києві підкинули абсолютно здорового малюка під пологовий будинок

вікно життя

У Києві під так зване “вікно життя” Перинатального центру підкинули новонародженого малюка. З ним була записка про дату і час народження.

Про це повідомляється у сюжеті ТСН.

Наголошується, що хлопчик абсолютно здоровий і народився у визначений термін, тобто доношеним. Він був загорнутий у ковдру, де лежала записка про дату і часу народження. Через кілька днів малюка переведуть в будинок дитини. Там він буде чекати можливого усиновлення.

Медперсонал пологового будинку вже назвав новонародженого Миколою. Медики взагалі вважають, що дитині пощастило, адже його мама зважилася не позбавлятися від небажаної дитини, а дати їй шанс, поклавши в “вікно життя”.

 

Next Post

З 20 березня в Києві посилюють карантинні обмеження

Чт Бер 18 , 2021
З 00:00 20 березня – тобто в ніч із п’ятниці на суботу – Київ запроваджує суворі карантинні обмеження. Буде заборонено: Робота закладів культури (будуть зачинені кінотеатри, театри, музеї, концертні зали) Робота торговельно-розважальних центрів (окрім продуктових магазинів, аптек, зоомагазинів, магазинів з продажу засобів гігієни та побутової хімії) Проведення релігійних богослужінь (якщо […]
Локдаун

Можливо ви пропустили?