Загиблим на Донбасі військовим виявився 30-річний контрактник з Київщини

Олександр Пекур

На Донбасі в п’ятницю, 12 березня, був убитий 30-річний воїн Збройних сил України Олександр Пекур. Він проживав у селі Гурівщина Бучацького району Київської області.

Як повідомила в суботу, 13 березня, сторінка Дмитрівської сільської ради, воїн служив у ЗСУ за контрактом. У районі Мар’їнки Донецької області в нього вистрілив ворожий снайпер. Куля потрапила в область серця.

«Пішов у вічність молодий Герой, який пожертвував своїм життям, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України. Висловлюємо слова глибокого співчуття родині загиблого: матері Тамарі Михайлівні, брату Миколі та бабусі Надії Федорівні, які втратили дорогу, рідну їм людину», – йдеться у повідомленні сільської ради.

 

 

Next Post

На парковці київської лікарні виявили тіло чоловіка

Нд Бер 14 , 2021
У Києві на парковці клінічної лікарні №9, що в Шевченківському районі, виявили чоловіка без ознак життя. Про це в соціальній мережі Facebook повідомила прес-служба Муніципальної варти. У Шевченківському управлінні поліції ГУНП в Києві  розповіли, що чоловік 1976 року народження. За попередньою інформацією, не виявлено ознак насильницької смерті. Відомо, що чоловік […]
лікарня

Можливо ви пропустили?