Кличко розповів, коли Київ отримає вакцину від COVID-19

Кличкокл

За словами Віталія Кличка, вже є попередні домовленості з деякими виробникам. Вакцину закуплять за рахунок міського бюджету.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що вже в найближчі тижні столиця отримає вакцину проти COVID-19. За словами Кличка, влада міста робить все, щоб забезпечити киян вакциною. Про це мер заявив в ефірі програми “Свобода слова” телеканалу ICTV.

Кличко нагадав, що столична влада веде переговори з декількома виробниками про закупівлю вакцин проти коронавіруса. Мер розповів, що тривають переговори з європейськими, американськими компаніями, для того, щоб в найближчі тижні отримати вакцини від постачальників. Зараз мова йде про мільйон доз. В першу чергу вакцинують працівників медичної та освітньої сфер, а також літніх людей.

Сьогодні Віталій Кличко повідомив, що 375 хворих коронавірус  виявили в столиці за минулу добу. Захворіли 210 жінок у віці від 18 до 85 років, 154 чоловіки у віці від 23 до 87 років, 4 дівчинки від 6 місяців до 13 років і 7 хлопчиків від 5 до 17 років.

Раніше ми повідомляли, що на Солом`янці дерево впало на проїжджу частину.

 

Next Post

Проїзд в метро Києва може подорожчати до 20 гривень

Ср Січ 27 , 2021
Через пандемію коронавіруса кількість пасажирів зменшилася, але витрати залишилися на колишньому рівні. Тому проїзд в метро Києва може подорожчати з 8 до 16-20 грн. Про це заявив у інтерв’ю виданню “Vesti. ua” голова Асоціації перевізників Київської області Олексій Павленко. За його словами, питання підняття вартості проїзду в метро почнуть обговорювати […]

Можливо ви пропустили?