В Україні 69 військових вважаються зниклими безвісти

В Україні зниклими без вісті вважаються 69 військовослужбовців Збройних сил України. Основні проблеми пов’язані з пошуком зниклих  на окупованих територіях.

Про це повідомила глава офісу уповноваженого президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Наталія Зарицька, передає прес-служба Офісу президента.

“Дії на тимчасово окупованих територіях узгоджуються в політичному форматі через Тристоронню контактну групу. І, на жаль, сьогодні отримати дозвіл і гарантію безпеки пошуків не вдається через позицію протилежної сторони”, – заявила Зарецька.

Вона додала, що на сьогодні на окупованих територіях може працювати тільки Міжнародний комітет Червоного Хреста.

Також Зарецька зазначила, що до кінця березня в Україні планують повноцінно запустити спеціальну комісію з питань осіб, зниклих безвісти  при особливих обставинах. При цьому голова комісії може бути обраний вже на протязі двох найближчих тижнів.

Раніше ми повідомляли, на Донбасі загинув ще один український військовий.

Next Post

У Києві п'яний водій бетономешкалки зіткнувся з легковим авто (ФОТО)

Пн Лис 30 , 2020
Поруч зі станцією столичного метро “Голосіївська” водій бетономішалки на швидкості вдарив задню частину автомобіля Mazda, водій якої в цей час пропускав пішохода. Постраждав пасажир легковика, його відвезли до лікарні. Аварія сталася в неділю, 29 листопада. Подробиці про ДТП повідомив паблік “Київ Оперативний“. ДТП відбулась приблизно о 22.30 на вулиці Васильківській. […]
ДТП бетономешкалка

Можливо ви пропустили?