“Київводоканал” припинив прийом абонентів

Через складну епідеміологічну ситуацію з ковідом в Києві з 12 жовтня всі центри обслуговування споживачів ЗАТ “АК” Київводоканал”припиняють особистий прийом абонентів.

“Більшість питань, що стосуються роботи нашого підприємства, ви можете вирішити з дому, звернувшись до нас по телефону, по електронній пошті, або по скайпу”, – відзначають в Київводоканалі.

Нагадаємо, з понеділка, 12 жовтня в Україні вступив в дію новий розподіл регіонів за рівнями епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Київ потрапив у “помаранчеву зони”, як і ряд регіонів Київщини.

Заборонена діяльність об’єктів розміщення (хостелів, туристичних баз і т.д.), крім готелів; діяльність розважальних закладів, ресторанів в нічний час; планові госпіталізації в лікарнях; робота спортзалів, фітнес-центрів, закладів культури; прийом нових змін в дитячі табори. Масові заходи дозволені в кількості 1 людина на 20 квадратних метрів і за участю не більше 100 чоловік.

 

Next Post

У Києві на паркінгу з охороною спалили три автівки

Пн Жов 12 , 2020
Надзвичайна подія сталась вночі на 12 жовтня в столичному районі Русанівка. Там на паркінгу, що був під охороною, згоріли три іномарки. У Дніпровському районі Києва на паркінгу сталося загоряння. В результаті пожежі згоріло кілька автомобілей. Про це пише у фейсбук “Київ Оперативний”. У пресслужбі МВС уточнили деякі деталі події. По-перше, […]

Можливо ви пропустили?