Ярмоленко віддав премію за “Євро-2020” у лікарню Охматдит

Ярмоленко

Футболіст англійського «Вест Гема» та збірної України Андрій Ярмоленко віддав кошти, які отримав за виступи на ЄВРО-2020, на благодійність. Як повідомив футболіст в своєму Інстаграмі, він передав столичній лікарні «Охматдит» обладнання, придбане за ці кошти.

Також Ярмоленко опублікував фото із завідувачкою відділення гемофілії лікарні Катериною Вільчевською.

«Як обіцяв, зароблені бонуси на Євро-2020 направив на благодійність. Сьогодні разом з моїм агентом и товаришем Вадимом Шаблієм передали Катерині Вікторовні Вільчевській, зав відділення гемофіліі лікарні ОХМАТДИТ медичне обладнання» — йдеться в дописі.

Зауважимо, що про передачу преміальних на благодійність Ярмоленко повідомив ще після завершення ЄВРО.

Нагадаємо, в УАФ не називають точну суму призових, але голова асоціації Андрій Павелко розповідавщо вона близька до 14 мільйонів євро.

Безпосередньо на ЄВРО-2020 Україна заробила 1.5 мільйона євро за перемогу над Північною Македонією, і ще 5.25 мільйона євро українці гарантували собі за вихід у 1/8 фіналу та чвертьфінал. Таким чином Україна заробила 6.75 мільйони євро на чемпіонаті.

Андрій Ярмоленко взяв участь у кожному поєдинку збірної на ЄВРО-2020 (всього 5 матчів), забив 2 голи та зробив 2 гольові передачі.

Джерело

Next Post

ДП “Антонов” підписало п’ятирічний контракт із НАТО

Чт Лис 11 , 2021
Про це повідомляє пресслужба “Авіаліній Антонова”. “Вперше за багато років співпраці підписано контракт на п’ять років щодо використання літаків повітряного флоту ДП “Антонов” для виконання стратегічних авіаперевезень на користь країн НАТО та ЄС за програмою Міжнародне рішення стратегічних повітряних перевезень (SALIS)”, – йдеться у повідомленні. Нинішній контракт діє до 31 грудня 2021 року. […]
Антонов

Можливо ви пропустили?