Музей авіації відкрився і чекає гостей

Поки авіарейси відмінено, літаками можна помилуватися наживо. Від сьогодні, 22 травня, Державний музей авіації відкрився для відвідування.

Як повідомляється у Facebook, музей працює з 10 до 19 години всі дні крім понеділка за адресою вул. Медова, 1 (поруч із Міжнародним аеропортом “Київ”). Вартість квитка – 60 гривень.

Через карантин поки що обмежено доступ в середину літаків, в зал авіасимуляторів, та до експозиції авіадвигунів. Також поки що призупинено надання послуг екскурсоводів.

“Відомо, що прогулянка величезною територією музею (що складає майже 200 000 квадратних метрів) безумовно корисна для імунітету та настрою кожного. Адже спілкування із літаками проходить під весняним сонцем та на чистому повітрі”, – йдеться в повідомленні.

Джерело

Next Post

У Києві суд скасував пішохідні зони на Контрактовій площі і вулиці Сагайдачного

Пт Тра 22 , 2020
Окружний адміністративний суд Києва визнав протиправним та скасував рішення Київської міської державної адміністрації про запровадження пішохідної зони на вулиці Сагайдачного та Контрактовій площі. Про це говориться в постанові суду. Позов про скасування відповідного розпорядження КМДА подали 6 осіб. У рішенні сказано, що у органів місцевого самоврядування є право лише тимчасово обмежувати рух […]
вулиця Сагайдачного

Можливо ви пропустили?