“Той, хто хотів виїхати – вже виїхав” – українське консульство в РФ відмовилось допомагати MARUV

Cпівачка MARUVактивно гастролює на території Росії, де знаходиться і зараз. За словами жінки, вона звернулася в українське консульство, щоб отримати інформацію, як дістатися додому в умовах карантину.

Однак у відповідь співачці не надали жодних даних, лише уточнивши: “Той, хто хотів виїхати, вже виїхав”.

“Я просто в шоці. Тому що я зараз додзвонювалася в консульство українське, щоб мені пояснили, як дістатися додому і які варіанти є. І це просто саме кі****не, саме неосвічене консульство, яке може бути! Дівчина-оператор просто психованим идио * ка – кожен раз коли я передзвонюю, вони просто скидають, навіть не беруть трубку, не можуть пояснити нормально “, – обурюється артистка.

MARUV стверджує, що не могла раніше виїхати з Росії через об’єктивні причини. А ось співробітники українського консульства повинні були допомогти їй дістатися додому, замість того щоб упереджено ставитися до громадян України, які перебувають в РФ.

“Тобто коли ти говориш: “Я не могла з об’єктивних причин виїхати раніше і потрапити додому, скажіть, що мені робити зараз”, вони просто говорять одну завчену фразу: “Той, хто хотів виїхати, вже виїхав”. Я хочу одне сказати: так не вчиняють, так діла не буде. Чому в інших країнах за своїх громадян стоять, а в нашій, бл**ь, просто  *опу витирають ?! Я скажу більше, це схоже на упереджене ставлення до громадян України, які зараз перебувають в Росії. І бл**ь, у мене такий же паспорт, як у вас! у мене такі ж права, гарантовані мені Конституцією, ак у вас! Тому якщо ви не можете не упереджено виконувати свою роботу – то що ви робите на цій роботі! ” – в люті сказала MARUV.

Next Post

У заступника голови Нацполіціі діагностували коронавірус

Пт Бер 27 , 2020
Діагноз Covid-19 підтвердився у заступника голови Національної поліції України, начальника поліції Києва Андрія Крищенка підтверджений діагноз Covid-19, повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко. “Його стан здоров’я задовільний. Він продовжує виконувати свої обов’язки дистанційно”, – повідомив Геращенко в Facebook. Post Views: 888
Крищенко

Можливо ви пропустили?