Заважала спати: у Василькові п’яний батько побив семимісячну дівчинку

Вночі в Василькові п’яний місцевий житель наніс травми семимісячної дочки. Пізніше поліцейським він пояснив, що немовля своїм плачем заважала спати, повідомляє ГУ НП Київської області.

Зайшовши в кімнату, мати вихопила дитину і вибігла з ним з дому. Потім жінка викликала лікарів швидкої. Наразі постраждала дівчинка знаходиться в лікарні з гематомою та струсом головного мозку.

41-річний батько-зловмисник затриманий. Чоловікові оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин) ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Досудове розслідування триває.

Джерело

1 thought on “Заважала спати: у Василькові п’яний батько побив семимісячну дівчинку

  1. Эти “ГОРЕ- ОТЦЫ”, которые 7- месячном ребёнку наносят такие травмы, которые не проходят бесследно, должны понести самое жестокое наказание: пожизненное заключение. Что ему эти 5 лет? Он вернётся и забьёт ребёнка досмерти, тогда что? Задумайтесь, это зверь, которому 7- месячный ребёнок
    мешает спать/ А у ребёнка болит животик и с этим без помощи взрослых , он сам справиться не может. Нет , такого надо за решётку на всю его оставшуюся жизнь.

Comments are closed.

Next Post

В аеропортах "Київ" і "Бориспіль" пасажирів з Італії перевірятимуть на наявність температури

Пн Лют 24 , 2020
У той час як число померлих від коронавируса в Італії збільшилася до 6 осіб, Державна прикордонна служба з 20:00 понеділка вводить перевірку температури тіла прибувають з Італії пасажирів в міжнародних аеропортах “Київ” імені Сікорського (колишній аеропорт “Жуляни”) і “Бориспіль” (Київська область). Про це повідомив на брифінгу голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко, […]

Можливо ви пропустили?