Новий український потяг почав випробувальний пробіг

Новий дизель-поїзд українського виробництва, створений на замовлення «Укрзалізниці» для маршруту Kyiv Boryspil Express, відправився в тестову поїздку. Випробування триватимуть близько місяця. Про це повідомляє прес-служба Крюківського вагонобудівного заводу.

Регіональний дизель-поїзд ДПКр-3 – другий український дизель-поїзд, створений на КВБЗ. У поїзді три вагони: два головних і один проміжний безмоторний. Моторні вагони комплектуються силовими установками потужністю 588 кВт. Крім того, розробники посилили в поїзді екологічний стандарт відпрацьованих газів силової установки, в результаті чого скоротилися викиди шкідливих речовин в атмосферу.

У трьох вагонах 170 місць. У проміжному вагоні першого класу крісла розташовані за схемою 2 х 2. Ширина сидіння в найбільш широкій частині досягає 490-500 мм В вагонах є широкі зручні підлокітники, індивідуальні розетки з USB-роз’ємом.

У головних вагонах другого класу крісла розташовані за схемою 3 х 2. Ширина сидіння в найбільш широкій частині – не менше 450 мм. Між кріслами один підлокітник, індивідуальні розетки. У кожному з вагонів будуть по два багажних стелажа.

Для швидкої посадки і висадки пасажирів є 12 двостулкових автоматичних вхідних дверей – по чотири на кожен вагон. Більш того, поїзд обладнаний спеціальним висувним пандусом для пасажирів з інвалідністю.

У холодну пору року вагон обігріватимуть рідинні обігрівачі. Є також опція електропідігріву салону в разі відсутності опалення.

В даний час поїзд знаходиться на станції «Новомосковськ-Дніпровський» а Дніпропетровської області, де разом з групою фахівців КВБЗ працюють фахівці Дніпровського національного університету залізничного транспорту ім. В. Лазаряна. До них повинні приєднатися працівники компанії Knorr Bremse. Дизель-поїзд буде здійснювати тестовий пробіг на відрізку Новомосковськ-Балівка.

Next Post

Обновление интерьера: 5 простых способов

Пн Лис 11 , 2019
Жизнь без перемен скучна и однообразна. Временами они крайне необходимы, служат толчком к новым достижениям и свершениям. С их появлением увеличивается энергетический потенциал, человек становится более целеустремленным, активным. Речь идет не только о переменах в личной и деловой сферах. Иногда крайне нужно сделать перестановку в квартире или доме, обновить интерьер. […]
Интерьер

Можливо ви пропустили?