Кличко назвав терміни відкриття станції метро на Виноградарі

Будівництво метро на Виноградар йде повним ходом і за цим уважно стежать камери журналістів.

Генеральний підрядник будівництва запевнив, що роботи на двох нових станціях метро завершать вчасно – до кінця 2021 року – повідомляє місцеве видання.

«Місто виконує всі зобов’язання перед підрядником. І головний підрядник теж повинен виконувати свої зобов’язання. Сьогодні тут ми почули, що роботи тривають за графіком і до кінця 2021 станції метро на Виноградар будуть відкриті », – розповів Віталій Кличко.

Вартість будівництва обійдеться бюджету столиці майже в 6 мільярдів гривень. На сьогодні Київ вже надав гроші на виконання робіт і придбання специфічного обладнання – понад два з половиною мільярдів гривень.

«Роботи тривають активно, вже зроблені підпірні стінки на глибину 25 метрів. Будівництво метро для нас є пріоритетом. Зокрема, мова йде про продовження Сирецько-Печерської лінії метрополітену та будівництво двох нових станцій – «Мостицька» і «Проспект правди». Ділянка, за нашими підрахунками, буде мати пропускну здатність в 34-36 тисяч пасажирів на годину », – додав Віталій Кличко.

На сьогодні вже закінчено демонтажні роботи там, де нова ділянка приєднується до існуючої лінії метрополітену – за станцією «Сирець». Крім того, на період будівництва переобладнують вентиляцію. Стовбур шахти біля станції «Сирець» вже облаштували вантажними ліфтами для транспортування людей і матеріалів до існуючих тунелях. Також триває облаштування будівельних майданчиків і споруди огороджувальної конструкції методом «стіна в ґрунті» на майданчиках для будівництва вентиляційних вузлів станції «Мостиська» і в перегінних тунелях від станції «Мостиська» до проспекту Правди.

Next Post

У Києві провели обшук в піцерії Veterano Pizza, яку заснували ветерани АТО

Ср Лис 6 , 2019
Правоохоронці провели обшук в піцерії Veterano Pizza в Києві, якою володіє ветеран АТО Дмитро Терещенко. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив ветеран АТО і засновник Veterano Pizza і Veterano Coffee Леонід Остальцев. “Сьогодні в піцерії на Софіївській, 8, був обшук. Постанова на цей обшук дав найчесніший і найсправедливіший […]
піца ветерано

Можливо ви пропустили?