У Києві педофіл напав на дівчинку в ліфті багатоповерхівки

Поліція, дівчинка

У Дніпровському районі Києва злочинець спробував зґвалтувати в ліфті 11-річну дівчинку.

Це сталося 3 березня в одному з багатоповерхових будинків на проспекті Романа Шухевича. Дитина самостійно поверталася зі школи.

«Вслід за дівчинкою в ліфт зайшов невідомий чоловік. Він відразу ж став чіпати її, роздягати – збирався зґвалтувати. Однак дитині вдалося вирватися й вискочити з кабіни. Фізично вона не постраждала», – розповіли в поліції.

За попередньою інформацією, злочинець високого зросту й лисий.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.156 (Розбещення неповнолітніх) КК України. Злочинцеві загрожує до восьми років позбавлення волі.

Батькам варто поговорити з дітьми й попросити їх бути уважними: щонайменше – не заходити в під’їзд і ліфт із незнайомими людьми.

 

Next Post

На залізничному вокзалі у Києві потяг відрізав ноги пішоходу

Пт Бер 5 , 2021
Інцидент стався 4 березня близько 16.00 на Центральному залізничному вокзалі. Попередньо встановлено, що чоловік переходив залізничні колії в забороненому місці. У результаті наїзду потяга потерпілому відірвало ноги. Його госпіталізовано у медичний заклад, повідомляє прес-служба Національної поліції. Подія зареєстрована у відділі поліції на станціях залізничного транспорту. Проводяться необхідні слідчі дії для […]
Київ-Пасажирський

Можливо ви пропустили?