В Ірпені тисячі людей залишились без світла. Мешканці знеструмлених осель перекривають вулиці

Нема світла

За даними міськради Ірпеня, близько 4 тис. осель залишилися без електроенергії в Ірпені вчора, 8 січня.

Так, “блекаут” триває вже дві доби поспіль, а кілька житлових комплексів міста продовжують залишатись без електроенергії, розповідають в ТСН.

Обурені мешканці ЖК розповідають, що спочатку слухали обіцянки ремонтників все полагодити, але потім вирішили діяти радикально і перекрили дві вулиці. У зв’язку з цим поліцейським навіть довелося організувати для автомобілів об’їзд.

Зазначається, що аварія сталася на одразу трьох лініях. Дві з них начебто полагодили, а з ремонтом останньої виникли складнощі, оскільки вона належить забудовнику, а тому постачальник електроенергії не може втручатися в її ремонт.

Щоправда, мешканці кажуть, що колись вже передавали на баланс цю ділянку, навіть платитили гроші за це, але врешті-решт залишились без світла та без опалення.

Згодом до ремонту все ж таки приєднався регіональний постачальник електроенергії, тож мешканці ЖК отримали надію, що світло і тепло з’являться в їх будинках, поки не закінчилися різдвяні свята.

А поки кожен мешканець знеструмленої оселі дає собі раду як може: люди гріють воду на туристичних пальниках, а в найближчих крамничках з полиць зникли усі свічки, навіть найдорожчі.

Раніше ми повідомляли, що в Києві дозволили роботу ковзанок.

Next Post

Стало відомо, що стане зі скандальним "відьомським капелюхом" після свят

Нд Січ 10 , 2021
Капелюх, який стоїть на Софійській площі в Києві, демонтують вже в цей понеділок, 11 січня. Про це розповів організатор новорічних свят в столиці Ігор Добруцький, передає 44.ua. “Першими, хто звернувся до нас з ідеєю забрати капелюх до себе, була Kyiv School of Economics Тимофія Милованова. Нещодавно вони знову до нас […]
капелюх

Можливо ви пропустили?