Тимошенко вважає варварством напад на офіс Медведчука

Лідер ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко вважає варварством напад на офіс Віктора Медведчука.

У коментарі нашому кореспонденту лідер партії Батьківщина Юлія Тимошенко назвала середньовічним варварством учорашній напад на київський офіс організації “Український вибір”, очолюваної Віктором Медведчуком.

“Заради досягнення своїх політичних цілей нападники поставили під загрозу життя людей, які могли знаходиться в приміщенні. Як і у випадку з нападом на телеканал Інтер, влада своєю злочинною бездіяльністю сприяла протиправним діям радикалів”, – заявила пані Тимошенко.

Вона вважає, що подібні акції дискредитують Україну перед усім світом і доводять, що в Україні не працює закон.

“Коли ми усунемо від влади цей злочинний режим, ми організуємо професійне і неупереджене розслідування цих злочинів і притягнемо їх організаторів до відповідальності”, – пообіцяла Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, раніше Юлія Тимошенко звинуватила представників влади у причетності до нападу на телеканал Інтер, який належить Фірташу, Льовочкіну і Бойку. Сама Тимошенко, за оцінками медіаекспертів, постійно з’являється в ефірі Інтера.

Минулого тижня лідер Радикальної партії Олег Ляшко звинуватив Юлію Тимошенко у змові з Медведчуком, Льовочкіним і Фірташем з метою захоплення влади в Україні за кремлівським сценарієм.

Ляшко назвав Тимошенко “нафталіновою московською зозулею” і звернувся з вимогою до Президента Порошенка позбавити її українського громадянства за антидержавну діяльність.


ДЖЕРЕЛО


 

Next Post

Появилось видео ночного нападения на “Интер”

Вт Лис 22 , 2016
В Киеве в ночь на 22 ноября пытались поджечь офис телеканала “Интер” на улице Дмитриевской. Об этом сообщает ИНФОРМАТОР. Около полуночи в дежурную часть Шевченковского УП поступило несколько сообщений о том, что около административного здания телеканала на улице Дмитриевской неизвестные бросили бутылки с зажигательной смесью. По прибытию на место происшествия […]
Нападение на Интер

Можливо ви пропустили?