Двоє українських вчителів з Києва та Запоріжжя увійшли в ТОП-50 за версією Global Teacher Prize

Global Teacher Prize

Українські вчителі Олександр Жук із Запоріжжя і Наталя Гладких з Києва увійшли в ТОП-50 кращих вчителів світу за версією Global Teacher Prize.
Про це повідомляє Цензор.

Олександр Жук ставав кращим вчителем України в 2018 році. Він викладає інформатику в запорізькій школі-інтернаті “Джерело”. Щоб спілкуватися з учнями вивчив мову жестів.

Наталя Гладких у 2017 році дійшла до фіналу в конкурсі за звання вчителя року в Україні. Вона працює в школі, де вчаться кілька десятків підлітків з важкими порушеннями розвитку – вона самостійно розробила програму для них і реалізує її на практиці. Також Гладких – керівник інклюзивних проектів громадської організації “Бачити серцем”, яка допомагає дітям, підліткам та молодим людям з інвалідністю, створюючи умови для їх соціалізації.

Раніше ми повідомляли, що Київський зоопарк підбив підсумки року.

Next Post

ДТП з чотирма загиблими під Києвом: водій отримав 10 років

Сб Гру 5 , 2020
Голосіївський районний суд Києва засудив до 10 років позбавлення волі водія, який скоїв ДТП влітку цього року на Столичному шосе в Києві. У результаті аварії загинуло чотири людини. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва у Facebook. Також 39-річного громадянина позбавили права керувати транспортними засобами на строк до 3 років. Водій Mercedes-Benz, не […]

Можливо ви пропустили?