У київській лікарні повісилася жінка, яка лікувалася від коронавірусу

У Києві жінка похилого віку, яка проходила лікування від коронавірусу, покінчила з життям самогубством. Тіло 78-річної пацієнтки виявив медперсонал лікарні.

Про це в п’ятницю, 20 листопада, повідомило видання “Страна“, яке посилається на свої джерела. Трагедія трапилася в одному з відділень лікарні №12 на вулиці Підвисоцького (Печерський район).

Жінку медики виявили повішеною. Лікарі не змогли реанімувати пацієнтку і констатували її смерть.

Розслідуванням справи про самогубство пацієнтки з COVID-19 зайнялися столичні правоохоронці, які прибули на місце події за викликом медперсоналу лікарні. Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України – “Умисне вбивство”.

Зазначається, що опитування свідків ускладнює обставина того, що дане відділення є закритою на протиепідемічну ізоляцію територією. У виданні повідомили, що поки у правоохоронців немає передумов вважати, що до смерті жінки причетний якась особа. Попередньо вважається, що даний випадок є самогубством, на яке пацієнтка зважилася через важку хворобу.

Раніше ми повідомляли, коли може бути введенний повний локдаун через поширення коронавірусу.

 

Next Post

За данними Держстату, в Україні за дев’ять місяців пандемії від коронавірусу померло 4300 людей

Пт Лис 20 , 2020
За січень-вересень 2020 року від коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні померли 4 300 людей. Про це свідчать дані Державної служби статистики. За дев’ять місяців 2020 року  від коронавірусу померли 4 300 осіб, у 4072 з них вірус був ідентифікований, у 228-ми – неідентифікований. Всього за вказаний період в Україні померли 426 […]
Байкове кладовище

Можливо ви пропустили?