Netflix знімає в Києві бойовик із Жан-Клодом Ван Дамом

Фільм The Last Mercenary зніматимуть в Україні та Франції. За українську частину зйомок відповідатимуть компанії Star Media й Apple Tree.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

За його словами, зйомки вже розпочалися й триватимуть до осені. Він сподівається, що команда стрічки стане першою, хто отримає рібейти.

Міністр розповів, що це комедійний бойовик про політичні інтриги на державному рівні – The Last Mercenary. За сюжетом, події стрічки розгортаються у Франції, зйомки відбуватимуться в Києві та Парижі. Головні ролі виконають актори Жан-Клод Ван Дам і Албан Іванов.

Режисер – Девід Шарон. Оператор-постановник – Т’єррі Арбогаст. Продюсери – Влад Ряшин, Жан-Шарль Леві та Оліас Барко.

«Головні відповідальні за частину зйомок у нас – міжнародна кінокомпанія Apple Tree і вітчизняні Star Media. Влад Ряшин, ви першопрохідці, з чим і вітаю! Хочу побачити результат», – написав Олександр Ткаченко.

Next Post

Жахлива аварія за участю мотоцикла у Києві: є жертва та потерпілий

Сб Сер 1 , 2020
У ніч на 1 серпня у Києві, на Богатирській, трапилася жахлива ДТП. Мотоцикліст збив пішохода, який перебігав дорогу. Від травм чоловік загинув на місці, мотоцикліста госпіталізували. Страшна ДТП сталася приблизно опівночі 1 серпня у Києві, на вулиці Богатирській, поблизу КП “Вишгород”, повідомляє у фейсбуці “Київ Оперативний”. Мотоцикліст збив пішохода, який перебігав […]
ДТП

Можливо ви пропустили?