Під Києвом зникло двоє дітей

Учора, 30 липня, в селі Тарасівка Києво-Святошинського району зникло двоє дітей: В’ячеслав та Єлизавета Оленущенко

Про це повідомляє сторінка “Розшук дітей ГУНП в Київській області за сприяння ПрАТ Київстар” у Faсebook.

Брат та сестра 13 років 11 років відповідно, 30 липня близько 20:00 залишили територію дитячого будинку сімейного типу (вул. Щорса, с. Тарасівка), вихованцями, якого вони є, та наразі місцезнаходження дітей невідоме.

Прикмети В’ячеслава: на вигляд 15 років, зріст 164 см, спортивної статури, обличчя овальне, очі зелені, волосся світло-русяве, коротке.

Одягнений: сіра футболка, сині шорти та гумові капці синього кольору «Crocs».

Прикмети Єлизавети: на вигляд 12-13 років, зріст 150 см, худорлявої статури, обличчя овальне, очі карі, волосся русяве коротке, на переніссі має слід від давнього травмування.

Одягнута: кофта червоного кольору ,чорні штани, гумові капці синього кольору «Crocs».

При наявності будь-якої інформації щодо можливого місця знаходження дітей, повідомляти за номером спецлінії поліції “102”, – йдеться у повідомленні.

Next Post

Школярі в Києві починатимуть кожен навчальний день зі співу гімну

Пт Лип 31 , 2020
Київська міська рада підтримала проект рішення про виконання гімну України у столичних школах. Як пише УНІАН, про це написав у себе в Facebook депутат Київради від ВО “Свобода” Олег Бондарчук. “Це буде сприяти вихованню патріотизму серед підростаючого покоління”, – підкреслив він і подякував Тарасу Мацюку, який став ідейним натхненником рішення. […]
гімн України в школах

Можливо ви пропустили?