Голова Київської облради Стариченко подав у відставку

Голова Київської обласної ради Микола Стариченко подав у відставку.

Про це повідомляє пресслужба облради.

Своє рішення він пояснив «низкою інсинуацій, інтриг та брудних технологій, які набирають оберти в період передвиборчої кампанії» та в яких він не збирається брати участь.

Крім того, Стариченко повідомив, що нещодавно в обласній раді було створено депутатську групу «За демократичні ініціативи Президента України Володимира Зеленського», до складу якої увійшов і він. «Проте, наголошую, що створення такої групи не означає мій перехід чи депутатського корпусу до лав політичної партії «Слуга народу», — пояснив Стариченко.

Він пояснив, що свого часу в області був одним із керівників Радикальної партії Олега Ляшка і повідомив, що Радикальна партія братиме участь і в нинішніх виборчих перегонах. «Однак, особисто не маю наміру продовжувати політичну діяльність та не буду брати участь у місцевих виборах. Проте, залишаюся на Київщині та й надалі працюватиму на розвиток нашого краю», — підкреслив голова облради.

Про відставку Стариченка повідомив і лідер «радикалів» Олег Ляшко, назвавши того «політичною повією», яка разом із іншими «депутатами-запроданцями» від РПЛ створили в облраді групу на «підтримку демократичних ініціатив президента Зеленського». «Ці повії так мріють утриматися в депутатських кріслах, що, зраджуючи партію, остаточно втратили совість і елементарну пристойність», — поскаржився Ляшко.

Next Post

Під Києвом зникло двоє дітей

Пт Лип 31 , 2020
Учора, 30 липня, в селі Тарасівка Києво-Святошинського району зникло двоє дітей: В’ячеслав та Єлизавета Оленущенко Про це повідомляє сторінка “Розшук дітей ГУНП в Київській області за сприяння ПрАТ Київстар” у Faсebook. Брат та сестра 13 років 11 років відповідно, 30 липня близько 20:00 залишили територію дитячого будинку сімейного типу (вул. […]
зниклі діти

Можливо ви пропустили?