​Київрада відкриє свій двір для паркування автомобілів у вихідні та свята

Київська міська рада планує відкрити свій двір для загального користування – кияни та гості столиці у вихідні та святкові дні зможуть використовувати територію у дворі адмінбудівлі для стоянки власних легкових автомобілів.

Про це повідомляється на сайті Київради.

Відповідне рішення “Про особливості використання території у дворі комплексу адміністративних будівель Київської міської ради у вихідні та святкові дні, деякі заходи щодо стимулювання розвитку електротранспортної інфраструктури та інші організаційні питання” підтримали 80 депутатів.

“Умова доступу до парковки Київради – наявність вільних місць та дотримання правил відвідування території. Не порушувати громадський порядок, зберігати чистоту, розміщувати авто відповідно до розмітки. 10% місць буде відведено для електромобілів. Також у дворі передбачені зарядні станції для електромобілів і виділені місця стоянки для людей з інвалідністю. Заїзд буде відкритий зі сторони вулиці Пушкінської”, – розповів заступник міського голови – секретар Київради Володимир Прокопів.

Він переконаний, що таке рішення дозволить зменшити проблему із паркуванням у центральній частині міста. Адже попри те, що кількість пакувальних майданчиків зростає, проблема, де розмістити своє авто, ще доволі актуальна.

“Планується, що місце для стоянки автомобілів у дворі Київради буде безкоштовним. Графік роботи: з 8:00 до 22:00”, – зазначив Прокопів.

Next Post

Затримано двох підозрюваних у причетності до вибухів у Києві - прокурор столиці

Ср Лип 29 , 2020
Правоохоронці затримали двох підозрюваних у причетності до серії вибухів у Києві 17 липня: один із затриманих був раніше судимий за умисне вбивство із застосуванням вибухового пристрою, повідомив прокурор столиці Олег Кіпер. У середу під час брифінгу в Києві, відповідаючи на запитання про осіб затриманих у причетності до вибухів, прокурор сказав: […]
сапери

Можливо ви пропустили?