Російська блогер Мітрошина спробувала виправдатися за інцидент з активістами “Відсічі” за питання про те, “Чий Крим?”

Російський блогер Олександра Мітрошина після завершення зустрічі з шанувальниками в своєму телеграм-каналі спробувала виправитися за інцидент, який стався сьогодні в Києві переріс у зіткнення з представниками громадського руху “Відсіч”.

У своєму телеграм-каналі “Мітрошина обурюється”, вона заявила, що отримала безліч негативних коментарів щодо ситуації, що склалася навколо питання “Чий Крим?”.

“Я, якщо чесно, не знаю, який коментар написати. Мені дуже ніяково … Про всяк випадок напишу: я не підтримую анексію Криму і не маю відношення до державних російським ЗМІ”, – написала блогер.

Вона додала, що “багато українських ЗМІ пишуть, що я працюю на каналі” Росія 1 “і займаюся пропагандою”. А насправді, мовляв, вона “з 2014 по 2017 працювала на радіо” Москва ФМ “і вела передачу про автомобілі”.

При цьому Мітрошина так і не пояснила, що, власне, заважало їй просто під час заходу відповісти на питання активістів про Крим і таким чином уникнути конфлікту, який виник через її мовчання.

 

Я не поддерживаю аннексию, - российская блогер Митрошина попыталась оправдаться за инцидент с активистами Відсічі за вопрос о том, Чей Крым? 01

 

Next Post

На Деміївці у Києві загорівся ігровий зал Космолот — відео

Вт Січ 7 , 2020
На проспекті Науки у Києві у вівторок, 7 січня, сталася пожежа у будівлі грального закладу Космолот. Про це розповів Інформатор, опублікувавши відео з місця події. Як повідомляється, площа пожежі склала близько 70 квадратних метрів, проте ніхто з людей внаслідок події не постраждав. Причини загоряння наразі не відомі. Post Views: 866
космолот.jpg

Можливо ви пропустили?