У Києві невідомий розгромив парадне кувалдою і погрожував підірвати поліцейських

Вчора, 26 серпня, в Дніпровському районі Києва місцевий житель вчинив погром парадного і погрожував підірвати приїхали за викликом поліцейських.

Про це повідомляє місцеве видання.

Інцидент стався на проспекті Навої близько 20:00. Обійшлося без постраждалих. Для розгляду на місце приїхали екіпажі патрульної поліції і слідчо-оперативна група.

За словами правоохоронців, конфлікт розгорівся після того, як чоловікові, який проживає в цьому будинку на четвертому поверсі, зробили зауваження через викинутого недопалка.

Під час скандалу чоловік кинув у жінку банку з фарбою і відро. Після цього він взяв кувалду і почав громити все навколо. Найбільше постраждав домофон і вхід в парадне. Також на сходах були розбиті стекла.

Коли прибули правоохоронці, то чоловік стояв на балконі четвертого поверху і погрожував кинути кувалду в натовп людей. Також він додав, що якщо до його квартирі підійдуть поліцейські, то він підірве гранату. Правоохоронцям вдалося затримати буйного мешканця. Фахівці обстежили квартиру чоловіка, але небезпечних предметів не знайшли.

Next Post

Маєток Шестакова: як жив керівник заводів Терещенка

Вт Сер 27 , 2019
Шовковична вулиця в Києві трохи схожа на музей. Майже біля кожного будинку можна зупинитись, розглядати деталі, уявляти колишніх мешканців. Познайомимось ще з одним маєтком цієї вулиці. Він знаходиться під номером 14. На фоні своїх яскравих сусідів: Шоколадного та Арабського будинку – цей виглядає спокійнішим, стриманішим. А між тим, він пам’ятає […]

Можливо ви пропустили?