У Києві Марш рівності охоронятимуть всі підрозділи МВС

Заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий заявив, що в неділю, 23 червня, в Києві під час проведення маршу КиївПрайд всі підрозділи системи МВС будуть залучені до патрулювання міста.

Його цитує HB.

«Ми провели зустрічі з організаторами акції і розуміємо масштаби маршу, тому для забезпечення безпеки на вулиці вийдуть всі підрозділи системи МВС. Наша позиція залишається незмінною – на першому місці для нас безпеку громадян », – зазначив він.

Яровий закликав учасників Маршу рівності, а також їх опонентів не вдаватися до провокацій і нагадав, що закон один для всіх.

Next Post

Віталій Кличко підписав угоду з Міжнародною фінансовою корпорацією щодо розвитку швидкісного транспортного коридору на Троєщину

Сб Чер 22 , 2019
Мер Києва Віталій Кличко підписав угоду між КМДА та Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) щодо надання консультативних послуг в сфері розвитку транспортної інфраструктури Києва.  «Для нас дуже важливо створити оптимальну транспортну модель, що зможе поліпшити сполучення між різними районами столиці. І в цьому напрямку ми  раді співпрацювати і використовувати досвід наших […]
Виталий Кличко

Можливо ви пропустили?