Чоловік отримав кулю за зауваження

поліція

В ніч на понеділок, 6 грудня, у Голосіївському районі Києва вистрілили в чоловіка, який зробив зауваження незнайомцям щодо шуму біля вікон своєї квартири.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

За інформацією правоохоронців, вночі під вікнами квартири потерпілого відпочивала гучна компанія. Чоловік вийшов на вулицю та зробив зауваження, на що один із незнайомців здійснив кілька пострілів у бік чоловіка. Потерпілий поранений, але його життю нічого не загрожує. Поліція оперативно розшукала зловмисника, яким виявився уродженець Рівненської області, 1978 року народження. Підозрюваного затримано.

“Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 296 КК України – хуліганство”, – зазначають правоохоронці.

Запобіжний захід – нічний домашній арешту. Йому загрожує покарання від трьох до семи років.

Next Post

У Києві поліцейські зупинили п'яного водія бензовозу

Вт Гру 7 , 2021
Столичні патрульні завадили можливій трагедії з жахливими наслідками, зупинивши нетверезого водія автоцистерни з паливом. Інспектори звернули увагу на вантажівку MAN, що порушувала правила дорожнього руху на вулиці Заболотного у Голосіївському районі на Теремках. Поліцейські зупинили автоцистерну. Виявилося, що водій перевозив небезпечний вантаж. Патрульні запідозрили, що чоловік напідпитку, але той відмовився пройти огляд на стан сп’яніння, чим автоматично підтвердив свою провину. […]
Бензовоз

Можливо ви пропустили?