У Києві пройде всеукраїнська акція «Знімай хутро назавжди!»

24 лютого всеукраїнська організація з боротьби за права тварин запрошує всіх бажаючих приєднатися до акції «Знімай хутро назавжди!»

Сучасна індустрія моди давно вже намагається повністю відмовитися від натурального хутра в своїх виробах. Тому по всій країні пройде Антихутряне акція на захист тварин.

Масову акцію організовують UAnimals. Захід пройде в найбільших містах країни – Київ, Дніпро, Одеса, Харків, Полтава, Тернопіль, Запоріжжя, Житомир і Львів. У Києві ця акція буде проводитися на Софійській площі.

Представники UAnimals уточнюють, що це перша всеукраїнська антихутряна акція. Тому вони сподіваються, що така подія знизить попит на натуральне хутро на ринку. Крім того, організатори закликають депутатів заборонити в Україні ферми з виготовлення хутра для одягу. Також вони нагадали, що існує законопроект 10019 про регулювання хутрового виробництва в Україні, який створений завдяки кампанії «Хутроoff».

Next Post

Занедбаний Київ. Льодовий стадіон - скелет амбітного радянського проекту

Чт Лют 14 , 2019
В Радянському Союзі любили будувати масштабні, велетенські будівлі. Швидше – вище – сильніше. Це не лише спортивний девіз, алей ціла філософія, державна політика. Проте далеко не всі проекти були успішно реалізовані. І вже багато років в Києві пустує низка колись амбіційних, а зараз закинутих об’єктів. Одним із них є Льодовий […]

Можливо ви пропустили?