Під Києвом збудують величезний індустріальний парк

На Житомирській трасі під Києвом розпочинають будівництво першої черги індустріального парку Е40.

Індустріальний парк Київ

Про це повідомляє інвестиційна компанія Dragon Capital, яка одержала дозвіл на будівництво об’єкта.

E40 Industrial Park розташується біля села Колонщина на 27 кілометрі Житомирської траси, яка є частиною європейської автодороги E40. Територія парку охоплюватиме площу 49 га та складатиметься з дев’яти ділянок, спланованих під складські та виробничі приміщення. Перша черга E40 буде складським комплексом класу А площею 25 764 квадратних метрів.

Об’єкти парку будуть збудовані за міжнародними стандартами «зеленого» будівництва BREEAM з використанням сонячних батарей та інших технологій енергоефективності.

На території E40 будуть проведені всі необхідні інженерні мережі, електрика, газ, водопостачання та доступ до інтернету. За централізоване обслуговування інфраструктури та охорону території відповідатиме власна керуюча компанія Dragon Capital Property Management. Крім того, статус індустріального парку надасть його резидентам податкові та митні пільги. Очікується, що E40 Industrial Park забезпечить понад шість тисяч нових робочих місць.

Next Post

На Солом'янці невідомі особи зрубали нещодавно висаджені ялинки

Нд Січ 9 , 2022
На вулиці генерала Воробйова в Солом’янському районі столиці невідомі повалили кілька нещодавно посаджених ялинок. Про це повідомили у пабліку Солом’янського району. Як видно на фотографіях, ялинки просто спиляли і залишили на місці. Користувачі у коментарях зазначають, що раніше на цьому місці були знесені мафи, а замість них були висаджені ялинки. […]
Ялинки

Можливо ви пропустили?