Вибух на Позняках: люди не можуть потрапити в подаровані Зеленським квартири

Мешканці зруйнованого вибухом будинку на столичних Позняках вже передбачають проблеми з отриманням нового житла. Після гучного церемонії «вручення ключів від нових квартир» сім’ї виявили, що видали їм не ключі, а сертифікати на отримання житла в поки ще недобудованому будинку по вул. Метрологічній, 42, в ЖК «Кришталеві фонтани».

У перші дні після трагедії було заявлено, що нове житло отримають 12 сімей. Постраждалі відзначають, що в їхніх сертифікатах вказано тільки технічний номер будинку – не вказано ні реальну адресу, ні поверх, ні площа майбутньої квартири, а тому є простір для непорозумінь і зловживань.

Мешканці не можуть не тільки потрапити в свої нові квартири, але навіть побачити їх.

«Туди нас не пускають. Ми нічого не знаємо і не бачили. Ключі є, але нас туди не пускають, ми не можемо подивитися, що це за квартира », – розповіла мешканка постраждалого будинку в ефір і “5 каналу”.

«Кажуть, що нібито там ще не прибрали будівельне сміття і там може бути небезпечно», – кажуть мешканці.

Одна з сімей, зв’язавшись з відділом продажів, з’ясувала, що хоч в сертифікаті і вказана трикімнатна квартира, але насправді це двокімнатне помешкання.

Джерело

Next Post

Четверо "слуг" борються за право стати київським мером всередині партії – нардеп

Вт Чер 30 , 2020
Четверо депутатів від “Слуги народу” Ірина Верещук, Микола Тищенко, Олександр Дубінський і Олександр Качура беруть участь у внутрішньопартійному праймеріз на кандидата в мери Києва. Про це розповів нардеп від “Слуги народу” Олександр Качура в інтерв’ю “Інтерфакс-Україна” “Ірина Верещук, Микола Тищенко, Олександр Дубінський і я. Усередині партії серед депутатів більше інших […]
кмда

Можливо ви пропустили?