Як буде працювати метро: необмежена кількість пасажирів, але всі у масках та з рукавичками

Але у наземному транспорті кількістю пасажирів будуть контролювати.

Після поновленння роботи столичної підземки, що наразі неможливо через високий рівень захворюваності коронавірусом COVID-19, кількість пасажирів у вагонах метро обмежувати не будуть їм також не перевірятимуть температуру.

Про це заявив заступник очільника КМДА Валентин Мондриївський в ефірі одного з телеканалів.

Посадовець пояснив, що проводити всім пасажирам температурний скринінг неможливо. Аналогічна ситуація і з кількістю пасажирів.

Водночас, киянам і гостям столиці будуть рекомендувати уникати масового скупчення і не користуватися транспортом без нагальної потреби. Крім того, чергові по станції будуть стежити, чи дотримуються кияни обов’язкового носіння масок та рукавичок.

А от щодо наземного транспорту, то у ньому зможуть перевозити стільки пасажирів, скільки сидячих місць. За словами Мондриївського, поки немає остаточного рішення про запуск громадського транспорту в Києві. Він прогнозує, що це буде відомо вранці 23 травня. Разом із тим, попередньо очікується, що маршрутки, трамваї і тролейбуси, відновлять роботу 23 травня 12:00.

“Але за одного нюансу: ми завтра вранці проведемо засідання комісії ТЕБ та НС, для того щоб переконатися, що всі показники в нормі і транспорт готовий. І обмеження в транспорті будуть: запускати в маршрутки і тролейбуси не більше людей, ніж посадкових місць”, – сказав Валентин Мондриївський.

Джерело

Next Post

Музей авіації відкрився і чекає гостей

Пт Тра 22 , 2020
Поки авіарейси відмінено, літаками можна помилуватися наживо. Від сьогодні, 22 травня, Державний музей авіації відкрився для відвідування. Як повідомляється у Facebook, музей працює з 10 до 19 години всі дні крім понеділка за адресою вул. Медова, 1 (поруч із Міжнародним аеропортом “Київ”). Вартість квитка – 60 гривень. Через карантин поки що обмежено […]
музей авіації

Можливо ви пропустили?