Цієї зими Київавтодор витратив на прибирання снігу більше грошей, ніж минулої (ДОКУМЕНТ)

Упродовж зимового сезону 2019-2020 «Київавтодор» витратив більше грошей на прибирання снігу, ніж за сезон 2018-2019. Про це йдеться у відповіді на запит юриста Ростислава Кравця. Документ він опублікував у Facebook.

прибирання снігу

Як видно з документу, цьогоріч комунальникам не вдалося повністю освоїти всі виділені на прибирання снігу кошти – було витрачено 395 мільйонів із 479 виділених. Проте сума все одно виявилася більшою, ніж торік.

Цьогоріч вперше за 140 років спостережень за погодою в Києві не настало метеорологічної зими. Стійкого снігового покриву не було за всі три місяці, а середня температура трималася вище нуля, загалом вона за грудень-лютий склала +2 градуси, за даними Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського.

Джерело

Next Post

На вокзалі в Києві демонтували 35 МАФів і встановили відеокамери

Чт Тра 21 , 2020
“Укрзалізниця” відзвітувала про готовність до відновлення пасажирських перевезень, яке заплановано на 1 червня. Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій за підсумками інспекційного огляду вокзалу “Київ-Пасажирський”. “Уже з 1 червня Україна почне перші пасажирські залізничні перевезення в дальньому сполученні. Карантин дав час, щоб підготуватися до прийому пасажирів. На станції […]

Можливо ви пропустили?