10 тисяч в місяць. В мережі показали платні камери

Міністр юстиції Денис малюська заявив, що в Україні запустили функціонування платних камер з поліпшеними умовами розміщення в українських слідчих ізоляторах. За його словами, перші приміщення відкрили в СІЗО Києва. Тут заробили чотири камери: одна 2-місна, одна 3-місна і дві 4-місні.

Вартість розміщення в Києві залежить від терміну, за який здійснюється оплата: дві тисячі гривень на добу, 8 тис. Гривень за тиждень і 112 тис. Гривень за місяць. Малюська заявив, що в травні з’явиться можливість оплати послуги он-лайн.

Отримані кошти СІЗО будуть направляти на підтримку належних умов утримання в безкоштовних камерах і на покриття собівартості утримання камер з поліпшеними умовами.

За словами міністра, йде про місця, де утримуються люди, щодо яких немає вироку суду і які вважаються невинними в скоєнні злочину. Якщо особа з точки зору закону невинно, то його не повинні обмежувати в можливості оплатити кращі умови проживання.

 

Next Post

У Києві кількість хворих на коронавірус зросла до 1871

Пн Тра 11 , 2020
У Києві за добу кількість хворих на коронавірус збільшилася на 66 осіб, серед них – 6 медиків. На сьогодні в столиці вже 1871 підтверджений випадок захворювання на COVID-19. Захворіли: 32 жінки віком від 27 до 79 років 29 чоловіків віком від 28 до 84 років 2 дівчинки віком 1 і […]
коронавірус

Можливо ви пропустили?