Аваков заявив, що чартерних рейсів більше не буде

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що пасажирське авіасполучення з іншими державами остаточно закрито.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Він наголосив, що МВС більше не дасть згоди на жоден чартерний рейс, підмітивши, що можуть бути рідкісні винятки.

Зокрема йдеться про те, що це буде можливо лише за наявності окремого рішення та з 100% обсервацією пасажирів під наглядом санітарних лікарів з подальшим тестом ПЛР.

Аваков зазначив, що держава готова пожертвувати інтересами декількох тисяч людей за кордоном задля того, аби захистити мільйони осіб в Україні.

Він додав, що “не потрібно прокльонів”.

Очільник МВС зауважив, що найближчим часом у всіх, хто на даний момент знаходиться в обсервації в Києві та області будуть взяті матеріали на ПЛР тест, згідно з рішенням головного санітарного лікаря України.

За його словами, усі, хто отримає негативний результат тесту будуть доставлені додому у супроводі поліції під  жорстке зобов’язання з жорсткою домашньої ізоляцією і контролем з боку правоохоронців  та санітарних лікарів.

Аваков наголосив, що у разі не дотримання вищезгаданих умов, буде застосовуватися норма санкції ст. 325 КПК((Наслідки неприбуття потерпілого).

https://www.facebook.com/arsen.avakov.1/posts/2916990091724411

Next Post

Як в дореволюційному Києві землю продавали

Ср Кві 1 , 2020
Соцмережі гудуть. Люди обговорюють зняття мораторію на продаж землі. Хтось вважає це зрадою, інші – кроком вперед. Пропонуємо відволіктись трошки, і почитати про Земельний Банк, що працював в Києві наприкінці 19 на початку 20 століття. Тоді ж землю теж продавали. Уявіть собі 1885 рік. Тоді і був виданий указ про […]
київ

Можливо ви пропустили?