У Києві невідомі влаштували масові підпали магазинів (фото, відео)

В ніч з 13 на 14 листопада, у Києві невідомі облили гасом та підпалили три магазини мережі «Молоко від фермера». Один з них привів до масштабних наслідків.

Перший підпал стався близько 02:50 у Дніпровському районі столиці на вулиці Амвросія Бучми. Там троє невідомих облили гасом і підпалили магазин мережі «Молоко від фермера». Але, як виявилося, це був тільки початок. Через кілька хвилин після цього спалахнула пожежа в молочному магазині на вулиці Олени Теліги. Там охорона компанії «Сіріус» встигла швидко припинити руйнівну силу вогню ще до приїзду пожежників. А ось третій підпал, в Петропавлівській Борщагівці, привів до серйозних наслідків.

У BoxPark з магазину компанії «Молоко від фермера» полум’я швидко перекинулося на сусідні бокси. В результаті близько 10 торгових точок і все, що знаходилося всередині, згоріло. На щастя, в трьох пожежах обійшлося без постраждалих. Поліція розшукує паліїв в трьох районах Києва, на місце загорянь прибули слідчі., передає “Інформатор”.

Next Post

У Києві в гуртожитку прогримів вибух, є жертви (ФОТО)

Нд Лис 17 , 2019
В результаті вибуху, що прогримів 16 листопада в гуртожитку на вулиці Карла Маркса в Деснянському районі Києва, загинули дві людини. Про це повідомляє в Facebook відділ комунікації столичної поліції. Відомості про подію надійшли правоохоронцям близько 21:00. На вулицю Карла Маркса відразу виїхали фахівці вибухотехнічної служби, керівництво поліції Києва і слідчо-оперативні […]
вибух, гуртожиток

Можливо ви пропустили?