Голова ГО «Захистимо Протасів Яр» заявив про погрози з боку забудовника

Голова громадської організації «Захистимо Протасів Яр» Роман Ратушний заявив про погрози фізичною розправою у свій бік.

Про це Ратушний повідомив у коментарі «Громадському».

«Від початку протистояння громади Протасового яру з дніпровським забудовником ТОВ «Дайтона Груп» на адресу координаторів громади надходили погрози, зокрема і фізичним знищенням. Але саме після першого програшу забудовника в суді, який заборонив йому проводити роботи у Протасовому яру, у нас з’явились підстави вважати що ці погрози можуть бути реалізовані», — повідомив Ратушний.

За його словами, до погроз, зокрема, причетний колишній голова партії «УКРОП» Геннадій Корбан.

«Спочатку Геннадій Корбан, який за словами самого забудовника разом з Олегом Левіним є бенефіціарами проекту будівництва, почав публічно погрожувати мені долею Сергія Рудика», — наголосив Ратушний.

Голова ГО «Захистимо Протасів Яр» також розповів подробиці нападу на координаторку організації і фронтову волонтерку Юлію Кононенко.

«Їй наніс удар в голову один з охоронців будівництва Авалян Людвік Арамович, згодом в неї діагностували струс мозку та забій щелепно-лицьової ділянки. Нападника поліція відпустила в той же вечір. Через пару днів на її мобільний телефон подзвонив керівник охорони будівельного майданчика Нікітін Дмитро В’ячеславович і почав погрожувати їй та її сину розправою в разі якщо вона не забере з поліції заяву про напад», — наголосив Ратушний.

Next Post

«Укрзалізниця» витратить мільйон гривень на рідке мило

Ср Жов 9 , 2019
Укрзалізниця оголосила тендер на закупівлю рідкого мила у пасажирські поїзди. На ці цілі виділили понад 1 мільйон гривень. Мило в УЗ обіцяли придбати замість дорогих підсклянників. Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці. «Плануємо придбати 170 тис. літрів рідкого мила. Очікувана вартість закупівлі 1 020 000 грн — близько 6 грн за літр. Тендерні […]
Укрзалізниця

Можливо ви пропустили?