Столичні комунальники кажуть, що шматки мосту не трощили жодних автівок

У КП “Київавтошляхміст” відкидають звинувачення в тому, що у столиці шматок мосту впав на автомобіль, який під ним проїжджав.

Відповідну заяву оприлюднено на сторінці комунального підприємства у Facebook.

“Сьогодні у ЗМІ з’явилася інформація, що в Києві обвалився черговий міст, і підтвердженням цього є заява автовласниці про понівечене лобове скло в результаті обвалу частини мосту. На своїй сторінці у ФБ пані, авто якої постраждало, виставила відео та фотопідтвердження. В результаті – ця новина розійшлася по ЗМІ… Ми заявляємо про те, що за підсумками виїзду на місце події лобове скло автівки було пошкоджено не в результаті обвалу мосту, адже його конструкція є суцільною та не має ознак обвалу, навіть мінімальних”, – заявили в “Київавтошляхмості”.

Там підкреслили, що на відео чітко видно: предмет упав з мосту, а не з-під нього. Камінь міг лежати на мосту, його міг кинути перехожий тощо, вважають у компанії.

Next Post

На Центральному залізничному вокзалі замінять ескалатори

Сб Вер 14 , 2019
У вестибюлі Центрального залізничного вокзалу встановлять нові ескалатори замість тих, що стоять там зараз. Про це повідомив новий міністр інфраструктури Владислав Криклій на своїй сторінці в Facebook. «Оголошуємо відбір виробника ескалаторів для вестибюля вокзалу. Це буде фінансовий лізинг. Кожен з виробників може запропонувати умови фінансового лізингу », – написав Криклій. […]

Можливо ви пропустили?