КМДА запускає оновлений соціальний проект «Ліки за Карткою киянина»

У червні цього року в зв’язку з оновленням проекту КМДА «Картка киянина», КП «Фармація» збільшив перелік найменувань лікарських засобів, які можна придбати в комунальних аптеках столиці зі значною знижкою. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Проект має три складові: це ліки за спеціальною ціною з переліку з 333 найменуваннями, ліки за спеціальними цінами від артеріальної гіпертензії за переліком з десяти найменувань і лікарські засоби для дітей, які перебувають на вихованні в дитячих будинках сімейного типу», – пояснює директор КП « фармація »Руслан Світлий.

Скористатися перевагами проекту можуть усі власники Картки киянина. У планах підприємства поступово збільшити кількість аптек-учасниць і з часом підключити до участі в проекті «Картка киянина» все аптеки комунального підприємства «Фармація».

Перелік з 333 найменувань – це лікарські засоби, які користуються широким попитом у населення міста. Складаючи перелік, фахівці комунального підприємства брали до уваги діючі державні і регіональні програми щодо забезпечення населення ліками, досліджували попит в аптеках і проводили опитування відвідувачів аптек. До переліку увійшли і таблетовані форми, і краплі, і спреї, і мазі тощо.

Перелік з 10 найменувань – це ліки від артеріальної гіпертензії у вигляді комбінованих форм, які користуються постійним попитом у населення столиці, але не увійшли до переліку урядової програми «Доступні ліки».

Окремо також передбачено перелік ліків для дітей, які будуть відпускатися для вихованців дитячих будинків сімейного типу. Він буде змінюватися в залежності від сезону і потреб.

Next Post

У Чорнобильській зоні згоріла покинута залізниця

Ср Чер 12 , 2019
У Чорнобильській зоні сьогодні, 12 червня, загорілися шляху недіючої залізниці в селі Вільча. Рятувальникам Чорнобиля виклик надійшов о 13:32, розповіли в ГСЧС Київської області. По прибуттю пожежні з’ясували, що горять залізничні шпали на площі 0,08 га. Не гаючи часу, рятувальники відразу ж приступили до гасіння пожежі. Вогонь вдалося локалізувати о […]

Можливо ви пропустили?