Тротуари на вулиці Івана Федорова отримали нову кольорову гаму

У рамках робіт із реконструкції вулиці Івана Федорова дорожники облаштують нове покриття проїжджої частини, відремонтують тротуари із ФЕМ-покриттям. Наразі кияни вже можуть побачити нову кольорову гаму тротуарів. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Нагадаємо, що в рамках реконструкції вул. Івана Федорова на ділянці від вул. Великої Васильківської до вул. Василя Тютюнника також буде впроваджена нова схема дорожнього руху, і автотранспорт після закінчення ремонтних робіт їздитиме у двосторонньому напрямку, а для впорядкування хаотичного паркування будуть облаштовані паркувальні кишені.

Також цими вихідними в усіх районах столиці на об’єктах дорожньої інфраструктури тривав капітальний і поточний ремонт. Окрема увага була приділена штучним спорудам, ремонт яких триває у цілодобовому режимі. Широкий спектр робіт – від заміни деформаційних швів до встановлення бортового каменю, ремонту плити проїжджої частини і асфальтування – залежно від об’єкту проводили дорожники на пішохідному мосту на перетині вул. Борщагівської та вул. Гетьмана, мосту Метро через Русанівську протоку, Південному мостовому переході, мосту через р. Десенка.

 

Джерело: КМДА

Next Post

Український Burning Man відкриває на Подолі Палац культури "Куренівка"

Вт Тра 7 , 2019
Творці чоловічої голови жартівливо назвали її “Вітею”. Усередині цього об’єкта розмістять культурні локації, які покажуть, що відбувається з ідеями в підсвідомості. “Куренівка” розташовується на території колишнього Київського автомобільно-ремонтного заводу площею 1200 м² на вулиці Костянтинівська, 73. Ремонт там тривав кілька місяців: організатори власноруч ламали стіни, стелі й підлоги, будували майстерні, […]

Можливо ви пропустили?