«Океан Ельзи» оголосили ще один концерт з оркестром у Києві

Таким чином гурт відреагував на прохання своїх прихільників.

18 травня у столичному Палаці «Україна» відбудеться концерт гурту«Океан Ельзи» з оркестром «Віртуози Києва». Інформація про це з’явилася на офіційній сторінці музикантів у Facebook. Вартість квитків — від 350 грн.

Цей виступ будет другою у цьому році колаборацією гурту та оркестру. У січні вони грали благодійний концерт у Національній опері України. Гроші, зібрані завдяки тому концерту (біля 4 млн гривень), були перераховані сім’ям війських, які загинули під час війни на Донбасі. Після того виступу багато слухачів звертались до гурту з проханням повторити ту програму. І ОЕ відгукнулись на це:

“Ми дослухались до ваших багаточисленних побажань та повторюємо в Києві програму, яку виконали на благодійному концерті в січні цього року.”

Програма січневого виступу включала багато хітів «океанів» («Друг», «Не питай», «Така, як ти» до «Обійми», «Небо над Дніпром», «Мить» та інші), а також декілька народних пісень у нових аранжуваннях. Світлове шоу для виступу ОЕ з оркестром підготував литовський художник-освітлювач Арвідас Буінаускас.

Next Post

На Майдані Незалежності запалили «Промені Гідності»

Чт Лют 21 , 2019
Щорічна акція відбувається на Майдані з метою вшанування пам’яті героїв Небесної сотні На Майдані Незалежності у місцях загибелі учасників Революції гідності ввечері 20 лютого запалили «Промені Гідності». Вони, за задумом організаторів цієї акції, символізують, душі загиблих. Як повідомляє «Громадське», щорічна акція відбувається на Майдані з метою вшанування пам’яті героїв Небесної […]

Можливо ви пропустили?