Увірветься відлига: синоптики уточнили прогноз по Україні

У вівторок, 29 січня, в Україні в західних, північних, центральних та Одеській областях місцями очікується невеликий сніг з дощем, на решті території без істотних опадів.

Вночі та вранці місцями туман, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний і південно-східний, 5-10 м / с, повідомляє Укргідрометцентр.

Температура в східних областях і на півночі Лівобережжя вночі 7-12 ° морозу, вдень 0-5 ° морозу; в більшості південних областей та в Криму вночі близько 0 °, вдень 5-10 ° тепла; на решті території вночі 0-5 ° морозу, вдень від 1 ° морозу до 4 ° тепла.

Ворвется оттепель: синоптики уточнили прогноз по Украине

У Києві 29 січня місцями пройде невеликий сніг, вдень – з дощем. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м / с. Температура вночі 2-4 ° морозу, вдень 1-3 ° тепла.

Next Post

У Києві на хабарі спіймали чиновника "Укрзалізниці"

Вт Січ 29 , 2019
Чиновник попався на отриманні хабара за здачу обладнання в оренду. За вимагання хабара в розмірі 250 тисяч гривень затримали чиновника АТ “Укрзалізниця”, а також посередника. “У понеділок, 28.01.2019, прокуратурою міста Києва спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ і слідчими НП України затримано на отриманні […]
Полиция-Киев

Можливо ви пропустили?