Гендиректора “Київхліба” обікрали в ресторані на 72 тисячі гривень

У Києві під час обіду в ресторані обікрали генерального директора хлібо-булочного підприємства ТОВ “Київхліб” Ярослава Федоренка.

Про це повідомляє Корреспондент.

Інцидент трапився в популярному закладі української кухні, розташованому на вулиці Еспланадній в Печерському районі столиці.

За даними правоохоронців, у понеділок, 15 січня, в київську поліцію звернувся із заявою про крадіжку топ-менеджер підприємства. Він поскаржився поліції на те, що у нього забрали 72 тисячі гривень під час обіду в ресторані. За його словами, гроші пропали з кишені куртки, яка висіла на загальній вішалці.

Поліція відкрила кримінальну справу за ч.1 ст.185 КК України (Крадіжка). Правоохоронці вивчають відеозаписи з камер спостереження ресторану. За даними джерела в МВС, це вже не перша кишенькова крадіжка в цьому закладі, і попередні злочини поки залишаються нерозкритими.

Next Post

Підпал у Києво-Печерській Лаврі спричинив наркоман-безхатько

Вт Січ 15 , 2019
Хлопець, який підпалив будівлю на території Києво-Печерської лаври, вибив вікно і кілька днів проживав у приміщенні. Безхатько був під дією наркотичних речовин.  Про це на брифінгу 15 січня заявив намісник Києво-Печерської лаври митрополит Павло. “Спочатку нас хотіли звинуватити у всіх смертних гріхах, але наша поліція і архімандрит Зенон, взяли того […]

Можливо ви пропустили?