Жорсткий карантин: в КМДА пояснили яким чином будуть видавати спецпропуски

У Києві з 5 квітня всі види громадського транспорту працюватимуть за спеціальними перепустками для пасажирів. Про особливості локдауна в Києві розповів перший заступник голови міської державної адміністрації Микола Поворозник,

Він пояснив, коли і скільки заплановано видати спеціальних перепусток на транспорт.

“1 квітня, після засідання міської комісії, яка затвердить відповідне рішення, буде вказано порядок отримання перепусток для (в першу чергу) працівників критичної інфраструктури: це стосується медицини, транспорту, соціальних працівників, житлово-комунального господарства, рятувальників, військових і поліції. Перевозити пасажирів буде громадський транспорт, з 5 квітня він переходить в спеціальний режим роботи “, – розповів чиновник.

При цьому він підкреслив, що вся транспортна інфраструктура міста буде працювати, але тільки для пасажирів зі спеціальними пропусками.

“Підприємці отримуватимуть пропуску в департаменті підприємництва міської адміністрації, медична галузь – у департаменті медицини в районних адміністраціях. У нас вже є відпрацьовані правила видачі пропусків, вся інформація буде опублікована. За три дні ми зможемо забезпечити пропусками всіх, хто з ранку 5 квітня має вийти на роботу для забезпечення життєдіяльності міста “, – зазначив заступник голови КМДА.

Next Post

В Кабміні заборонили паркувати автомобілі на тротуарі

Чт Кві 1 , 2021
У Кабміні вважають, що рішення допоможе комфортніше пересуватися вулицями всім учасникам руху і сприятиме розвитку системи паркування. Вчора, 31 березня, Кабінет міністрів України прийняв постанову про зміну правил паркування транспортних засобів. «Це збалансує інтереси осіб з інвалідністю, пішоходів, автомобілістів, суб’єктів господарювання та забезпечить розвиток системи паркування в Україні на європейському рівні», – […]
парковка на тротуарі

Можливо ви пропустили?