Укрпошта вперше за 40 років побудує великий сортувальний центр у Києві

Сортувальний центр укрпошта

Укрпошта почала пошук партнера, з яким укладуть договір оренди першого сучасного автоматизованого сортувального центру в Києві.

Про це повідомили у пресслужбі Укрпошти.

Зазначається, що сортувальний центр побудують на лівому березі Києва. Для забезпечення прозорого та ефективного використання коштів компанію-партнера обиратимуть на Prozorro.

«Запрошуємо до участі усіх потенційних партнерів, які мають досвід реалізації таких масштабних проєктів та бажання долучитися до першого за 40 років будівництва в Укрпошті», – йдеться у повідомленні.

Для проведення попереднього аналізу ринку Укрпошта розглядатиме пропозиції учасників, що відповідатимуть базовим кваліфікаційним критеріям:

  • матимуть джерела фінансування на суму не менше 10 млн. доларів без ПДВ,
  • земельну ділянку на відстані не більше 20 км від межі Києва площею не менше 8 га, що має будь-яке призначення, окрім сільськогосподарського чи рекреаційного та не знаходитися в санітарній зоні й не має будь-яких судових обтяжень.

Раніше ми повідомляли, що на Солом`янці чоловік відстрілював з балкону підозрілих людей. 

Next Post

У гуртожитку педагогічного університету імені Драгоманова сталася пожежа

Чт Лют 4 , 2021
На першому поверсі 9-поверхового гуртожитку в одній з кімнат виникло загоряння на площі 2 кв.м. Для доступу в приміщення пожежні за допомогою бензорізу зрізали з вікна решітки. На щастя, загиблих і травмованих немає. Причина виникнення пожежі поки невідома. Раніше ми повідомляли, що Укрпошта планує побудувати великий сортувальний центр на лівому […]
пожежа

Можливо ви пропустили?