Київський зоопарк знизив ціну на квитки в два рази на час локдауна

Зоопарк

Київський зоопарк знизив ціну на квитки в 2 рази до 50 гривень на час локдауна з 8 по 24 січня.

Про це заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Валентин Мондрієвський написав у соціальній мережі Facebook.

“Київський зоологічний парк загальнодержавного значення ввів пільгові ціни на квитки до кінця локдауна. Так, в період другого загальнонаціонального карантину КіевЗоо буде працювати в режимі парку, а всі бажаючі зможуть відвідати його за єдиним зниженим тарифом – 50 грн. Діти до 5 років – безкоштовно” , – написав він.

Він зазначив, що в зоопарку можна не тільки неквапливо прогулятися по затишним алеях старого дендропарку, а й побачити тварин помірного клімату в своїх відкритих вольєрах. Також зазначено, що через карантин доступ до зимових приміщень з екзотичними теплолюбними тваринами обмежений, однак їх можна буде побачити через скло.

Раніше вартість квитків для дорослих відвідувачів становила 100 гривень, для власників “Картки киянина” та студентів денного навчання – 60 гривень, для пільгових категорій відвідувачів – 50 гривень, а дітей до 5 років також пропускали безкоштовно.

Раніше ми повідомляли, що Кличко вважає доцільним дозволити учням 1-4 класів відвідувати школу під час локдауну

Next Post

Изучение английского языка как родного – методика Helen Doron

Ср Січ 13 , 2021
Оказывается, английский с нуля для малышей – это не фантастика. Маленький ребенок, как губка, впитывает все новое – увиденное и услышанное, в том числе иностранные слова. Необходимо правильно организовать англоязычную среду общения, и так же, как родной язык, ребенок практически с пеленок сможет без особого труда выучить English в школе […]
Изучение английского языка

Можливо ви пропустили?